Kiti priedai

Siloso atkandėjas

Nauja prekė

Metal-Technik

3 000,00€ be PVM

Apie prekę

Siloso atkandėjai yra skirti siloso blokams išpjauti bei gabenti į pašarų vietą arba pakrauti pašarų mašiną. Didelis žandikaulių pjaustytuvų pranašumas yra greitas pjaustymo laikas, paprasta konstrukcija ir tai, kad pjaustomo paviršiaus paviršius yra lygus, kuris neleidžia puvimui ir pjuvenoms.

.

Nauji METAL-TECHNIK siloso atkandėjai yra gaminami kiekvieno ūkio poreikiams tenkinti. Tuo pačiu metu jų priekinių krautuvų ir teleskopinių krautuvų tvirtinimo sistemos yra pritaikytos prie klientų poreikių ir gali būti teikiamos jungties.

Jų gamybai naudojamos geriausios medžiagos, t. Y. Atsparūs dilimui lakštai, pasaulinio lygio gamintojo peiliai, masyvūs hidrauliniai cilindrai ir paprastas jų dizainas garantuoja patikimą veikimą ir ilgaamžiškumą.

.

Greitas ir sklandus pjovimas

.

Naudojant 2 masyvius hidraulinius cilindrus, galima labai greitai pjauti siloso blokus, paliekant lygų paviršių pjovimo vietoje. Pjovimo procesas neturi įtakos krūvos struktūrai, todėl puvimo nėra.

.

„Metalo“ atlikti naujojo siloso pjaustytuvo pakeitimai - „Technik“:

  • pasikeitus dizainui padidėjo pjaustytuvo pjovimo aukštis, todėl iš krūvos galima surinkti daugiau medžiagos,
  • pjaustymo striukės krašto ir sutvirtinimų, skirtų pjaustymui, ir pjoviklio galinės dalies galandimas, kad būtų lengviau valdyti mašiną,
  • srieginės skylės pjovimo apvalkale peiliams pritvirtinti, kurių dėka mes atsisakėme veržlių, kurios sukuria atsparumą pjaustant,
  • papildomai horizontalus pjovimo striukės sutvirtinimas,
  • didesnės galios hidraulinių cilindrų naudojimas.

.

Bendras / darbinis plotis, mm

1680

Bendras aukštis / anga, mm

980/875

Masė, kg

500

Tūris, m3

0.9

Cilindrų skaičius, vnt.

2

Charakteristikos

Garantija:12 mėn.
Kainos gali keistis dėl svyruojančios valiutos kurso ir besikeičiančių gamintojų kainų.

Parašyti atsiliepimą

Siloso atkandėjas

Siloso atkandėjas

Metal-tecntik Siloso atkandėjas

14 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: